Mercedes-Benz AMG GT R PRO 1/750

Pris exklusive moms: 1 676 000kr, 100 mil. Nybilsgaranti/Vagnskadegaranti,
En av 750 tillverkade AMG GT R PRO. Iridium Silver metallic, Kolfiber tak, COMMAND Online, Störtbur i bilens kulör, AMG instegs lister i kolfiber, Parkeringsassistent PARKTRONIC m back & frontkamera, Nappaklädsel Exklusiv / mikrofiber DINAMICA svart m. gula dekorsömmar, AMG Sportstolar i kolfiber, Adaptiv farthållare – DISTRONIC , AMG Track Package, AMG Högprestanda keramiska bromsar, Hastighetspåminnare inkl. avläsning av vägskyltar, Designo innertak i mikrofiber DINAMICA svart , Förberedelse för batterieladdning inkl. batteriladdare, Burmester® high-end surround sound system, Bränsletank med utökad volym, AMG matta kolfiberpaneler, AMG Exteriör Kolfiberpaket, AMG instegslister i kolfiber, Backkamera med hjälplinjer, Automatiskt avbländbar innerbackspegel samt vänster ytterbackspegel, AMG Performance smidda fälgar (19″”)/ (20″”) i 10-ekerdesign , Säkerhetsbälten i fyrpunktsdesign, AMG SPEEDSHIFT DCT 7-växlad sportväxellåda, AMG Bakaxelstyrning, AMG elektronisk differentialspärr på bakaxel , LED High Performance strålkastare , AMG Performance ratt i svart mikrofiber DINAMICA med anpassade dekorsöm, Stöldlarm inkl. Kupélarm, AMG Night Package Interiör, AMG sportavgassystem integrerade slutrör i titan.

Pris 2 095 000SEK, Byten diskuteras – Finans möjlig

Fler bilar

Porsche 911 992 GT3 CS / Liftsystem 2022

Mycket fin och välutrustad Svensk såld GT 3, Jet Black Metallic / Sport Chrono paket inklusive förberedelse för Lap Trigger / Club Sport Paket / Utökat läder paket med kontrastsömmar i Guards Red inklusive Instrumentpanel och Dörrpanel / Interiörpaket i kolfiber...

läs mer